< Kthehu prapa

Projektligji nr.06/L-020 për buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2018

31.10.2017
Propozuesi: Qeveria
07.11.2017
Shpërndarja e projektligjit
22.11.2017
Shqyrtimi i projektligjit nga Komisioni funksional në parim
10.12.2017
Shqyrtimi i parë në mbledhje plenare
Miratohet
19.12.2017
Shqyrtimi i projektligjit nga Komisioni funksional
20.12.2017
Shqyrtimi i projektligjit nga komisionet kryesore
Komisioni për Integrime Evropiane
Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër - Korrupsionit
22.12.2017
Shqyrtimi i dytë në mbledhje plenare
Miratohet
Data e fazës
Shqyrtimi nga Komisionet
Data e fazës
Shqyrtimi i tretë në mbledhje plenare

Amendamentet e propozuara

Data e fazës
Sfidimi i Ligjit në Gjykatën Kushtetuese
Data e fazës
Miratimi i ligjit nga Kuvendi
Data e fazës
Shpallja e ligjit