< Kthehu prapa

Projektligji nr.06/L-019 për standardizim

30.10.2017
Propozuesi: Qeveria
30.11.2017
Shqyrtimi i parë në mbledhje plenare
Miratohet
13.12.2017
Shqyrtimi i projektligjit nga Komisioni funksional
22.12.2017
Shqyrtimi i projektligjit nga komisionet kryesore
Komisioni për Integrime Evropiane
Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti dhe Industri
Komisioni për Buxhet dhe Financa
Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër - Korrupsionit
Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim
Data e fazës
Shqyrtimi i dytë në mbledhje plenare

Amendamentet e propozuara

Data e fazës
Shqyrtimi nga Komisionet
Data e fazës
Shqyrtimi i tretë në mbledhje plenare

Amendamentet e propozuara

Data e fazës
Sfidimi i Ligjit në Gjykatën Kushtetuese
Data e fazës
Miratimi i ligjit nga Kuvendi
Data e fazës
Shpallja e ligjit