< Kthehu prapa

Projektligji nr.06/L-018 për ratifikimin e Marrëveshjes financiare për financim shtesë për Projektin për bujqësi dhe zhvillim rural ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Asociacionit Ndërkombëtar për Zhvillim

27.10.2017
Propozuesi: Qeveria
14.11.2017
Shqyrtimi i projektligjit nga Komisioni funksional
06.12.2017
Shqyrtimi i parë në mbledhje plenare
Miratohet
06.12.2017
Miratimi i ligjit nga Kuvendi
22.01.2018
Shpallja e ligjit